Energie vergelijken Bunde Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Bunde? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk maar aan stroommaatschappijen zoals Eneco of Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Bunde? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend selecteer je de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend check je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per maatschappij vergelijk je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting. Wil je aanvullende informatie? Hier ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Bunde.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €210

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Bunde? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €220 €18,33 €1.524,85
3 jaar Vattenfall €190 €5,28 €1.644,85
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.764,85

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Bunde”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Bunde:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Bunde met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Oxxio.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Bunde? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Bunde zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders hebben gewoonlijk daverende welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €205

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De volgende energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Bunde zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Weesp.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de aantrekkelijkste energieleverancier die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Bunde


Vind de goedkoopste energie in Bunde

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Bunde (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Betalen in termijnen
Interessante acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Contract wijzigen
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Goede klantenservice
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Vaste & variabele prijzen
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Overstaphulp
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Goede klantenservice
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Goede medewerkers
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Bunde

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Bunde? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je in minder dan een minuut de aantrekkelijkste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Meerssen). Een interessante partij gezien? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Middelaar.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Meerssen.