Energie vergelijken Casteren Start met vergelijken en bespaar tot €293


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Casteren? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom als Allure Energie of Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Casteren? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend bepaal je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker vind je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina lees je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Casteren.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €249

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Casteren? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €120 €10 €1.525,85
3 jaar Energiedirect.nl €390 €10,83 €1.645,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.765,85

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Casteren”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Casteren:

 1. Vandebron
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Casteren waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je relatief veel van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Ga aan de slag met energie van Clean Energy.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Casteren? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Casteren zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk gigantische welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €261

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Casteren zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Westbeemster.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste stroomleverancier voor jouw situatie. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Casteren


Vind de goedkoopste energie in Casteren

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Casteren (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Charmante service
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Flexibele gasprijs
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Diverse prijsafspraken
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Online verbruik inzien
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Online verbruik inzien
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Nette service
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Overstaphulp
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Gemakkelijk oversluiten
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Vaste prijs gas
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vriendelijke service
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Overstapservice
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Casteren

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Casteren? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij razendsnel de aantrekkelijkste gas aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en check de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Bladel). Een geschikte organisatie gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Millingen aan de Rijn.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Bladel.