Energie vergelijken Westbeemster Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Westbeemster? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen als Clean Energy en NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Westbeemster? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder ontdek je de jaarlijkse kosten en de optionele welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Via deze website blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Westbeemster.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €198

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Westbeemster? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €180 €15,00 €1.618,40
3 jaar Qurrent €340 €9,44 €1.738,40
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.858,40

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze pagina vergelijk je vluchtig en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Westbeemster”. Daarnaast kun je sorteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Westbeemster:

 1. Eneco
 2. Essent
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Westbeemster waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Vattenfall.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Westbeemster? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Westbeemster is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Leveranciers hanteren doorgaans goede welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €229

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Westbeemster zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Rheeze.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt meteen de goedkoopste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Westbeemster


Stap over naar de goedkoopste energie in Westbeemster

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Westbeemster (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Nette service
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Vriendelijke service
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Verschillende contracten
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Flexibele gasprijs
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Flexibele gasprijs
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Westbeemster

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Westbeemster? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je gemakkelijk de meest goedkope aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de laagste gasprijzen uit de regio (Beemster). Een geschikte partij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Harlingen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Beemster.