Energie vergelijken Coevorden Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Coevorden? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk maar aan aanbieders van stroom zoals Energiedirect.nl en Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Coevorden? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Hierna bepaal je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je handige info over stroom, gas en licht in Coevorden.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €179

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Coevorden? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Essent €160 €13,33 €1.526,05
3 jaar Essent €110 €3,06 €1.646,05
5 jaar Essent €0 €0 €1.766,05

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze pagina vergelijk je razendsnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Coevorden”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Coevorden:

 1. E.ON
 2. Fenor
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Coevorden met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Eneco.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Coevorden? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In Coevorden zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen hanteren doorgaans gigantische welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €266

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Coevorden zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Drenthe. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Westendorp.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest aantrekkelijke aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Coevorden


Vind de goedkoopste energie in Coevorden

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Coevorden (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Diverse prijsafspraken
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
1 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Betalen in termijnen
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Contract wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Verschillende contracten
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Snel af te sluiten
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Vaste prijs gas
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Goede service
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Snel af te sluiten
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Persoonlijke service
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Charmante service
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Coevorden

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Coevorden? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij makkelijk de meest betaalbare gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Coevorden). Een geschikte leverancier achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Moddergat.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Coevorden.