Energie vergelijken Darp Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €229


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Darp? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk maar aan stroommaatschappijen als Anode Energie en Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Darp? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstpremie. Advies nodig? Hier check je handige info over stroom, gas en licht in Darp.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €222

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Darp? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €210 €17,50 €1.527,05
3 jaar Energiedirect.nl €310 €8,61 €1.647,05
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.767,05

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels deze pagina vergelijk je vlot en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Darp”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Darp:

 1. Anode Energie
 2. Engie
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Darp met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van UnitedConsumers.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Darp? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Darp is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen bieden namelijk huizenhoge welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €224

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je toekomstige energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Darp zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Drenthe. Per jaar compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Westzaan.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder die past bij jouw situatie. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Darp


Overstappen naar de goedkoopste energie in Darp

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Darp (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Goede service
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Online account
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Goede medewerkers
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo current

Qurrent

Windtegoed
Nette service
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Goede klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
1 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Flexibele gasprijs
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Charmante service
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Online verbruik inzien
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Darp

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energienota. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Darp? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij binnen een paar seconden de meest betaalbare aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Westerveld). Een aantrekkelijke aanbieder gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Munnekeburen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Westerveld.