Energie vergelijken De Blesse Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in De Blesse? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan stroomleveranciers zoals E.ON of Qurrent. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in De Blesse? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna check je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je bruikbare info over stroom, gas en licht in De Blesse.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €205

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in De Blesse? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €230 €19,17 €1.527,15
3 jaar Budget Energie €330 €9,17 €1.647,15
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.767,15

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers De Blesse”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in De Blesse:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van De Blesse waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Vrijopnaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in De Blesse? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom De Blesse is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk verrassende welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €154

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwe maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In De Blesse zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Friesland. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Weteringbrug.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest goedkope stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken De Blesse


Ontdek de goedkoopste energie in De Blesse

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in De Blesse (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Friesland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Variabele gasprijzen
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Tussentijds aanpassen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Meerdere contracten
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Online verbruik inzien
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Overstapservice
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
1 jarig contract
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Nette klantenservice
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Verschillende contracten
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Variabele gasprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Direct overstappen
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Behulpzame service
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Sympatieke service
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in De Blesse

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, om te douchen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in De Blesse? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je binnen mum van tijd de goedkoopste gas aanbieder. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Weststellingwerf). Een passende partij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Munstergeleen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Weststellingwerf.