Energie vergelijken Weteringbrug Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Weteringbrug? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan leveranciers van stroom zoals Energieflex of Fenor. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Weteringbrug? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder tref je wat je per jaar kwijt bent en de optionele cashback-korting. Advies nodig? Op onze website tref je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Weteringbrug.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €209

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Weteringbrug? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €140 €11,67 €1.619,70
3 jaar EnergieFlex €280 €7,78 €1.739,70
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.859,70

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van deze pagina vergelijk je vlot en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Weteringbrug”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Weteringbrug:

 1. Vandebron
 2. HVC
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Weteringbrug waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Energiedirect.nl.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Weteringbrug? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Weteringbrug zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers bieden vaak aantrekkelijke welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €299

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Weteringbrug zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Holland. Per jaar heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Roderesch.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt eenvoudig de meest voordelige stroomleverancier voor jouw situatie. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Weteringbrug


Overstappen naar de goedkoopste energie in Weteringbrug

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Weteringbrug (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede medewerkers
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Goede klantenservice
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Persoonlijk advies
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Vriendelijke service
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Verbruik advies
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Contract wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Hulp bij overstappen
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Goede klantenservice
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Charmante service
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Sympatieke service
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jarig contract
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Weteringbrug

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Weteringbrug? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je makkelijk de meest goedkope gasleverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Haarlemmermeer). Een passende partij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Heerde.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Haarlemmermeer.