Energie vergelijken De Glind Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in De Glind? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan erkende stroomleveranciers als Clean Energy en Powerpeers. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in De Glind? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend zie je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker zie je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Hier check je bruikbare info over stroom, gas en licht in De Glind.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €233

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in De Glind? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €120 €10 €1.527,35
3 jaar NLE €370 €10,28 €1.647,35
5 jaar NLE €0 €0 €1.767,35

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met onze tool vergelijk je vluchtig en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers De Glind”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in De Glind:

 1. Energiedirect.nl
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in De Glind die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Enduris.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in De Glind? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In De Glind is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders werken met gigantische welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €188

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je toekomstige energieleverancier regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In De Glind zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Wezep.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de meest aantrekkelijke stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Hint: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken De Glind


Profiteer van de goedkoopste energie in De Glind

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in De Glind (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
1 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Goede klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Nette klantenservice
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Vriendelijke service
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vaste prijs gas
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Betalen in termijnen
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Snel overstappen
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Overstaphulp
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in De Glind

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in De Glind? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij eenvoudig de goedkoopste gas aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Barneveld). Een goedkope organisatie ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Naaldwijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Barneveld.