Energie vergelijken De Koog Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in De Koog? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Eneco en Vattenfall. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in De Koog? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens zie je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website tref je alle info over stroom, gas en licht in De Koog.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €178

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in De Koog? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Essent €220 €18,33 €1.527,85
3 jaar Essent €150 €4,17 €1.647,85
5 jaar Essent €0 €0 €1.767,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers De Koog”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in De Koog:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van De Koog waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van De Vastelastenbond.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in De Koog? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom De Koog is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers hebben gewoonlijk goede welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €214

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwe energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In De Koog zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Wijckel.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij voor jou. Hint: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken De Koog


Profiteer van de goedkoopste energie in De Koog

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in De Koog (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Goede klantenservice
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Snel oversluiten
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Online verbruik inzien
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Nette service
Hoge welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Goede service
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Flexibele of vaste prijs
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in De Koog

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in De Koog? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij in minder dan een minuut de meest goedkope gasmaatschappij. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Texel). Een geschikte gasmaatschappij gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Neerijnen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Texel.