Energie vergelijken Neerijnen Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Neerijnen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn aanbieders van stroom zoals De Vastelastenbond en Leon Zeewolde. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Neerijnen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij vergelijk je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina check je alle details over gas, stroom en licht in Neerijnen.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €189

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Neerijnen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Essent €160 €13,33 €1.575,55
3 jaar Essent €410 €11,39 €1.695,55
5 jaar Essent €0 €0 €1.815,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van de vergelijker vergelijk je supersnel en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Neerijnen”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Neerijnen:

 1. Anode Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Neerijnen waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Oxxio.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Neerijnen? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Neerijnen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers hebben gewoonlijk sublieme welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €284

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwe energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Neerijnen zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Hei- en Boeicop.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de voordeligste stroomleverancier die past bij jouw situatie. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Neerijnen


Vind de goedkoopste energie in Neerijnen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Neerijnen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Overstapservice
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Snel oversluiten
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Flexibele stroomprijs
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Meerdere contracten
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Verschillende contracten
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Online account
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Contract wijzigen
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Neerijnen

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Neerijnen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij zonder problemen de meest betaalbare maatschappij. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Neerijnen). Een passende leverancier aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Wolsum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Neerijnen.