Energie vergelijken De Moer Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €286


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in De Moer? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan aanbieders van stroom zoals Energieflex of Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in De Moer? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier zie je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstbonus. Advies nodig? Hier vind je alle details over stroom, gas en licht in De Moer.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €234

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in De Moer? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar EnergieFlex €130 €10,83 €1.528,15
3 jaar EnergieFlex €210 €5,83 €1.648,15
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.768,15

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers De Moer”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in De Moer:

 1. Vandebron
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in De Moer waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Engie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in De Moer? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom De Moer is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hanteren immense welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €192

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In De Moer zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Wijk en Aalburg.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest goedkope energieleverancier voor jou. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken De Moer


Profiteer van de goedkoopste energie in De Moer

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in De Moer (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
3 jarig contract
Prominente acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Online verbruik inzien
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Verbruik advies
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Snel oversluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Snel overstappen
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Sympatieke service
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
2 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Goede service
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Betalen in termijnen
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Eenvoudig afsluiten
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
3 jarig contract
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in De Moer

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in De Moer? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij gemakkelijk de goedkoopste aanbieder. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Loon op Zand). Een interessante gasmaatschappij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Netterden.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Loon op Zand.