Energie vergelijken Deelen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €286


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Deelen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Eneco of Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Deelen? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Vervolgens selecteer je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens tref je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier vergelijk je de prijs per jaar en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je alle info over gas, stroom en licht in Deelen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €249

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Deelen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Oxxio €190 €15,83 €1.529,20
3 jaar Oxxio €420 €11,67 €1.649,20
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.769,20

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Deelen”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Deelen:

 1. Eneco
 2. Energieflex
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Deelen met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Enexis.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Deelen? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Deelen is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders geven jouw goede welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €129

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Zoek de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De aankomende leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Deelen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Winssen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet eenvoudig de meest goedkope stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Deelen


Zo vind je de goedkoopste energie in Deelen

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Deelen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Goede klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
3 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
3 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Betalen in termijnen
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Snel af te sluiten
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Nette klantenservice
Prominente kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Direct overstappen
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Eenvoudig afsluiten
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Deelen

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Deelen? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij gemakkelijk de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Ede). Een aantrekkelijke gas leverancier gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Nieuw-Vennep.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Ede.