Energie vergelijken Winssen Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Winssen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen zoals Essent of HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Winssen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna tref je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per energieaanbieder vind je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Winssen.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €230

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Winssen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Vattenfall €250 €20,83 €1.621,75
3 jaar Vattenfall €370 €10,28 €1.741,75
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.861,75

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Winssen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Winssen:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Winssen met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je relatief veel van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Engie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Winssen? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Winssen zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen werken met verrassende welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €257

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Winssen zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in s-Heerenhoek.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt direct de goedkoopste energiemaatschappij voor jouw situatie. Goed om te weten: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Winssen


Vind de goedkoopste energie in Winssen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Winssen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Online verbruik inzien
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Persoonlijke service
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Sympatieke service
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

100% groen
Persoonlijke service
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Overstapservice
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Vaste prijs gas
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Charmante service
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Persoonlijke service
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Snel af te sluiten
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Winssen

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Winssen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij binnen mum van tijd de meest betaalbare aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de laagste gastarieven uit de regio (Beuningen). Een geschikte gas leverancier aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Hemrik.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Beuningen.