Energie vergelijken Nieuw-Vennep Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Nieuw-Vennep? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn stroommaatschappijen zoals DELTA en MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nieuw-Vennep? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend check je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke maatschappij ontdek je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website lees je praktische info over stroom, gas en licht in Nieuw-Vennep.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €194

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Nieuw-Vennep? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Premie/maand Totaal
1 jaar Qurrent €130 €10,83 €1.576,90
3 jaar Qurrent €360 €10 €1.696,90
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.816,90

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Via de vergelijker vergelijk je razendsnel en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuw-Vennep”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuw-Vennep:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Nieuw-Vennep waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Engie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nieuw-Vennep? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Nieuw-Vennep zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen geven namelijk speciale welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €137

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De volgende energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nieuw-Vennep zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Hemrik.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste leverancier voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nieuw-Vennep


Profiteer van de goedkoopste energie in Nieuw-Vennep

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nieuw-Vennep (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Meerdere contracten
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Gemakkelijk oversluiten
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
2 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
1 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Snel oversluiten
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
2 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Duidelijke voorwaarden
Sublieme acties

logo engie

Engie

ENGIE app
2 jarig contract
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste prijs gas
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Nette klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
3 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuw-Vennep

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nieuw-Vennep? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij in luttele seconden de voordeligste aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Haarlemmermeer). Een voordelige leverancier achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zandberg.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Haarlemmermeer.