Energie vergelijken Deest Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Deest? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroommaatschappijen als E.ON of Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Deest? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens zie je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere maatschappij check je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Deest.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €231

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Deest? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €200 €16,67 €1.529,25
3 jaar Qurrent €110 €3,06 €1.649,25
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.769,25

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via onze tool vergelijk je rap en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Deest”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Deest:

 1. Allure Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Deest waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Stedin.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Deest? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Deest zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen hanteren doorgaans immense welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €276

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie aankomende energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Deest zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Winsum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft in een oogopslag de aantrekkelijkste energieleverancier voor jouw situatie. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Deest


Overstappen naar de goedkoopste energie in Deest

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Deest (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Verschillende contracten
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Persoonlijk advies
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Sympatieke service
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Meerdere contracten
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Goede klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Maandelijks bijstellen
Interessante kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Diverse prijsafspraken
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Verschillende contracten
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Deest

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Deest? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij probleemloos de goedkoopste gasmaatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Druten). Een passende gasmaatschappij kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Nieuw-Vossemeer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Druten.