Energie vergelijken Deil Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Deil? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Essent of Qwint. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Deil? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vind je onmiddellijk de goedkoopste energie. Per maatschappij vind je de jaarlijkse kosten en de eventuele. welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina vind je praktische info over gas, stroom en licht in Deil.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €195

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Deil? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €210 €17,50 €1.529,30
3 jaar Green Choice €120 €3,33 €1.649,30
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.769,30

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je vlot en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Deil”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Deil:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Deil waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Enduris.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Deil? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Deil zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen stunten met fantastische welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €158

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwe maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Deil zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Wintelre.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de meest aantrekkelijke energieaanbieder voor jouw situatie. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Deil


Stap over naar de goedkoopste energie in Deil

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Deil (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Vaste prijs gas
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Persoonlijke service
Hoge welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Eenvoudig afsluiten
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Overstaphulp
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
3 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Overstapservice
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Deil

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Deil? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen een paar seconden de meest betaalbare gas aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Geldermalsen). Een goedkope aanbieder kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Nieuw-Weerdinge.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Geldermalsen.