Energie vergelijken Nieuw-Weerdinge Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Nieuw-Weerdinge? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als E.ON of HVC. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Nieuw-Weerdinge? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij check je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Hier ontdek je bruikbare info over gas, stroom en licht in Nieuw-Weerdinge.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €212

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nieuw-Weerdinge? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €150 €12,50 €1.577,00
3 jaar EnergieFlex €380 €10,56 €1.697,00
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.817,00

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je vlot en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuw-Weerdinge”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuw-Weerdinge:

 1. Vandebron
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Nieuw-Weerdinge die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van de stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Fenor.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nieuw-Weerdinge? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Nieuw-Weerdinge zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen werken met formidabele welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €162

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Nieuw-Weerdinge zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Drenthe. Per jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Hengelo.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt direct de meest aantrekkelijke maatschappij die past bij jouw situatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nieuw-Weerdinge


Overstappen naar de goedkoopste energie in Nieuw-Weerdinge

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Nieuw-Weerdinge (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Online account
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vriendelijke service
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
Vriendelijke service
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Online account
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Verschillende contracten
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
3 jarig contract
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Persoonlijk advies
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Maandelijks bijstellen
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Goede medewerkers
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Nieuw-Weerdinge

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Nieuw-Weerdinge? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je meteen de meest voordelige aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Emmen). Een betaalbare aanbieder ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Zandhuizen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Emmen.