Energie vergelijken Den Hoorn Start met vergelijken en krijg een korting tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Den Hoorn? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan stroommaatschappijen als Engie en Qurrent. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Den Hoorn? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie check je de jaarlijkse kosten en de optionele korting. Direct meer informatie lezen? Via deze website blader je door alle details over stroom, gas en licht in Den Hoorn.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €216

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Den Hoorn? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Delta €210 €17,50 €1.530,05
3 jaar Delta €270 €7,50 €1.650,05
5 jaar Delta €0 €0 €1.770,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via deze pagina vergelijk je vlot en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Den Hoorn”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Den Hoorn:

 1. Clean Energy
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Den Hoorn die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Energieflex.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Den Hoorn? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Den Hoorn zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders bieden je serieuze welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €215

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aankomende energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Den Hoorn zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Witte Paarden.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt direct de meest aantrekkelijke aanbieder die past bij jouw situatie. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Den Hoorn


Ontdek de goedkoopste energie in Den Hoorn

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Den Hoorn (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Meerdere contracten
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Tussentijds aanpassen
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Maandelijks bijstellen
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Overstaphulp
Prominente kortingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Simpele voorwaarden
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
1 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Persoonlijk advies
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Simpele voorwaarden
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Den Hoorn

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Den Hoorn? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij gelijk de voordeligste gas aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Texel). Een aantrekkelijke leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Nieuwerkerk aan den IJssel.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Texel.