Energie vergelijken Den Velde Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €284


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Den Velde? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk maar aan stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Essent of Qwint. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Den Velde? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna check je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke maatschappij zie je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Via deze website lees je handige info over gas, stroom en licht in Den Velde.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €236

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Den Velde? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar NLE €250 €20,83 €1.530,25
3 jaar NLE €310 €8,61 €1.650,25
5 jaar NLE €0 €0 €1.770,25

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je rap en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Den Velde”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Den Velde:

 1. DELTA
 2. Fenor
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Den Velde waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is best lastig om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Greenchoice.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Den Velde? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Den Velde is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €127

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Den Velde zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Overijssel. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Wiuwert.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Den Velde


Zo vind je de goedkoopste energie in Den Velde

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Den Velde (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Overijssel)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Nette klantenservice
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Overstapservice
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
2 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Maandelijks bijstellen
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Den Velde

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Den Velde? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je meteen de meest goedkope gasleverancier. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Hardenberg). Een geschikte leverancier aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Nieuwkoop.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hardenberg.