Energie vergelijken Dinteloord Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Dinteloord? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders als Budget Energie of Pure Energie. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Dinteloord? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder vind je de energiekosten per jaar en de geldende korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Op onze website ontdek je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Dinteloord.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €232

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Dinteloord? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €110 €9,17 €1.531,05
3 jaar EnergieFlex €150 €4,17 €1.651,05
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.771,05

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze zoekmachine vergelijk je gauw en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Dinteloord”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Dinteloord:

 1. DELTA
 2. Engie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Dinteloord waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Ga aan de slag met energie van Vrijopnaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Dinteloord? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Dinteloord zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen bieden je formidabele welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €296

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De volgende energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Dinteloord zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Wormerveer.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest betaalbare stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Dinteloord


Stap over naar de goedkoopste energie in Dinteloord

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Dinteloord (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Charmante service
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Verschillende contracten
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Diverse prijsafspraken
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Persoonlijk advies
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Verbruik advies
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Contract wijzigen
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Overstapservice
Concurrerende acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
3 jarig contract
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Sympatieke service
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Dinteloord

Ons gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Dinteloord? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je vandaag nog de goedkoopste gasmaatschappij. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de goedkoopste gastarievenuit de regio (Steenbergen). Een goedkope partij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Nijeberkoop.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Steenbergen.