Energie vergelijken Dinxperlo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Dinxperlo? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals Vandebron of Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Dinxperlo? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website check je praktische info over gas, stroom en licht in Dinxperlo.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €264

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Dinxperlo? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Engie .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €120 €10 €1.531,10
3 jaar Engie €160 €4,44 €1.651,10
5 jaar Engie €0 €0 €1.771,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Op basis van deze pagina vergelijk je vluchtig en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Dinxperlo”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Dinxperlo:

 1. Allure Energie
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Dinxperlo waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van de stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Dinxperlo? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Dinxperlo zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers hanteren enorme welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €251

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je toekomstige maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Dinxperlo zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Woubrugge.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de aantrekkelijkste stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Aanwijzing: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Dinxperlo


Ontdek de goedkoopste energie in Dinxperlo

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Dinxperlo (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Snel oversluiten
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Charmante service
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Meerdere contracten
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Direct overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Flexibele gasprijs
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Duidelijke voorwaarden
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Dinxperlo

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Dinxperlo? Met behulp van onze gas-vergelijker bekijk jij binnen no-time de meest betaalbare maatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Aalten). Een interessante aanbieder ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Nijega.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Aalten.