Energie vergelijken Woubrugge Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Woubrugge? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders zoals bijv. Eneco en Qurrent. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Woubrugge? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker zie je de energiekosten per jaar en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Woubrugge.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €206

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Woubrugge? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €180 €15,00 €1.623,65
3 jaar Oxxio €110 €3,06 €1.743,65
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.863,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Woubrugge”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Woubrugge:

 1. Eneco
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Woubrugge waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (in de nacht, in het weekend en nationale feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Energieflex.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Woubrugge? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Woubrugge is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk reusachtige welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €286

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw toekomstige maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Woubrugge zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Schimmert.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft in een oogopslag de meest betaalbare leverancier die past bij jouw situatie. Belangrijk: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Woubrugge


Overstappen naar de goedkoopste energie in Woubrugge

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Woubrugge (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Online account
Interessante acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
3 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Direct overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Snel af te sluiten
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Flexibele stroomprijs
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Duidelijke voorwaarden
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Overstaphulp
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Woubrugge

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Woubrugge? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je gemakkelijk de aantrekkelijkste gasleverancier. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Kaag en Braassem). Een goedkope leverancier gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Hippolytushoef.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Kaag en Braassem.