Energie vergelijken Dirksland Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Dirksland? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen zoals bijv. Energieflex of Fenor. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Dirksland? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna vergelijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op onze website vind je praktische info over stroom, gas en licht in Dirksland.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €272

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Dirksland? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €150 €12,50 €1.531,25
3 jaar Budget Energie €190 €5,28 €1.651,25
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.771,25

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Dirksland”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Dirksland:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Dirksland die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Enduris.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Dirksland? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Dirksland is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Leveranciers bieden vaak formidabele welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €207

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De aankomende energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Dirksland zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Woudrichem.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest voordelige energiemaatschappij voor jou. Doorslaggevend: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Dirksland


Overstappen naar de goedkoopste energie in Dirksland

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu direct de goedkoopste stroom in Dirksland (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Overstapservice
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Online verbruik inzien
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Snel af te sluiten
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Eenvoudig afsluiten
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
1 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Overstapservice
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Flexibele gasprijs
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Aangename service
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Snel oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Snel af te sluiten
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Dirksland

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Dirksland? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je eenvoudig de meest voordelige gasleverancier. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Goeree-Overflakkee). Een passende aanbieder kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Nijelamer.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Goeree-Overflakkee.