Energie vergelijken Driebergen-Rijsenburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Driebergen-Rijsenburg? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan stroomleveranciers als Energiedirect.nl of Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Driebergen-Rijsenburg? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend zie je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder zie je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstbonus. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle info over stroom, gas en licht in Driebergen-Rijsenburg.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €229

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Driebergen-Rijsenburg? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €250 €20,83 €1.532,50
3 jaar Vattenfall €120 €3,33 €1.652,50
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.772,50

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Driebergen-Rijsenburg”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Driebergen-Rijsenburg:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Driebergen-Rijsenburg met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke van deze opties het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van de stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder NLE.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Driebergen-Rijsenburg? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Driebergen-Rijsenburg zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met prachtige welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €276

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie nieuwgekozen energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Driebergen-Rijsenburg zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Zeewolde.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest goedkope energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Driebergen-Rijsenburg


Stap over naar de goedkoopste energie in Driebergen-Rijsenburg

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Driebergen-Rijsenburg (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Online account
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Vriendelijke service
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Snel oversluiten
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

NL windenergie
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Aangename service
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Snel oversluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Online verbruik inzien
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Termijnbedrag wijzigen
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
2 jarig contract
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Driebergen-Rijsenburg

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Driebergen-Rijsenburg? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je binnen no-time de goedkoopste gasleverancier. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Utrechtse Heuvelrug). Een aantrekkelijke organisatie ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Noordgouwe.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.