Energie vergelijken Driebruggen Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Driebruggen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders als Vandebron en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Driebruggen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend ontdek je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie tref je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website tref je alle details over stroom, gas en licht in Driebruggen.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €235

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Driebruggen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Eneco €120 €10 €1.532,60
3 jaar Eneco €140 €3,89 €1.652,60
5 jaar Eneco €0 €0 €1.772,60

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Driebruggen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Driebruggen:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Driebruggen met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vattenfall.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Driebruggen? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In Driebruggen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen bieden je speciale welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €245

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De toekomstige aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Driebruggen zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Zegveld.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt meteen de meest betaalbare maatschappij voor jouw woning en verbruik. Advies: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Driebruggen


Ontdek de goedkoopste energie in Driebruggen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Driebruggen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Contract wijzigen
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Behulpzame service
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Snel af te sluiten
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Online verbruik inzien
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Goede medewerkers
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Overstapservice
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Verbruik advies
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Nette service
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Goede klantenservice
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Persoonlijk advies
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Driebruggen

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Driebruggen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij snel de aantrekkelijkste gasleverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Bodegraven-Reeuwijk). Een betaalbare maatschappij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Noordhorn.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.