Energie vergelijken Echtenerbrug Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Echtenerbrug? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn stroommaatschappijen zoals E.ON en Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Echtenerbrug? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vergelijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina blader je door alle info over stroom, gas en licht in Echtenerbrug.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €209

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn duurder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Echtenerbrug? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €130 €10,83 €1.534,15
3 jaar Delta €130 €3,61 €1.654,15
5 jaar Delta €0 €0 €1.774,15

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Echtenerbrug”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Echtenerbrug:

 1. Allure Energie
 2. Energieflex
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Echtenerbrug met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Greenchoice.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Echtenerbrug? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In Echtenerbrug is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers hanteren prachtige welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €284

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw toekomstige maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Echtenerbrug zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Friesland. Na afloop van elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Zuidermeer.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest betaalbare maatschappij voor jouw woning en verbruik. Advies: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Echtenerbrug


Zo vind je de goedkoopste energie in Echtenerbrug

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Echtenerbrug (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Simpele voorwaarden
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Variabele stroomprijzen
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
1 jarig contract
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Overstaphulp
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Charmante service
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Vriendelijke service
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Online account
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Nette klantenservice
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Echtenerbrug

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, om te douchen en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Echtenerbrug? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je direct de meest betaalbare gasmaatschappij. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en check de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (De Friese Meren). Een geschikte organisatie kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Oijen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente De Friese Meren.