Energie vergelijken Eersel Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Eersel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers zoals Anode Energie en Fenor. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Eersel? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie vergelijk je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Eersel.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €273

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Eersel? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.535,05
3 jaar Qurrent €310 €8,61 €1.655,05
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.775,05

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Eersel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Eersel:

 1. Vandebron
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Eersel waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (in de nacht, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Enexis.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Eersel? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Eersel is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Leveranciers hanteren sublieme welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €245

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De aankomende aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Eersel zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Zwaag.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft in een oogopslag de meest betaalbare energieaanbieder die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Eersel


Ontdek de goedkoopste energie in Eersel

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Eersel (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Snel oversluiten
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Aangename service
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
1 jaar vast of variabel
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
3 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Goede medewerkers
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Overstaphulp
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Online verbruik inzien
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Betalen in termijnen
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Eersel

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Eersel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij meteen de voordeligste gas aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Eersel). Een voordelige maatschappij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Oldetrijne.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Eersel.