Energie vergelijken Ees Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Ees? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als Vrijopnaam en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Ees? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna bepaal je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij zie je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina vind je bruikbare info over gas, stroom en licht in Ees.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €263

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Ees? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €180 €15,00 €1.535,15
3 jaar EnergieFlex €330 €9,17 €1.655,15
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.775,15

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met deze website vergelijk je gauw en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ees”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Ees:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Ees met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Enduris.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Ees? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Ees zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers werken met sublieme welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €174

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw nieuwe energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Ees zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Drenthe. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Zwaanshoek.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt meteen de meest betaalbare energieleverancier voor jou. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Advies: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Ees


Zo vind je de goedkoopste energie in Ees

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Ees (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede medewerkers
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Online verbruik inzien
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
2 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Meerdere contracten
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Sympatieke service
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Inzicht in je verbruik
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Nette klantenservice
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Overstapservice
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
1 jarig contract
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Maandelijks bijstellen
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Nette klantenservice
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Ees

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Ees? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je moeiteloos de aantrekkelijkste maatschappij. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Borger-Odoorn). Een betaalbare gasmaatschappij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Olterterp.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Borger-Odoorn.