Energie vergelijken Eibergen Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Eibergen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Eneco en Greenchoice. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Eibergen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij ontdek je de prijs per jaar en de eventuele. korting. Is het nieuw voor jou? Hier ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Eibergen.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €245

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Eibergen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €170 €14,17 €1.535,85
3 jaar Energiedirect.nl €150 €4,17 €1.655,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.775,85

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Op basis van de vergelijker vergelijk je supersnel en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Eibergen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van wind of de zon. Of zoek naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Eibergen:

 1. Budget Energie
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Eibergen die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Neem dit in acht: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Energiedirect.nl.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Eibergen? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Eibergen is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hanteren fantastische welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €145

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwe energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Eibergen zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Drenthe.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de goedkoopste energiemaatschappij voor jouw situatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Eibergen


Profiteer van de goedkoopste energie in Eibergen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Eibergen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Overstaphulp
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Sympatieke service
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Verbruik advies
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Meerdere contracten
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Meerdere contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Snel overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Goede klantenservice
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Goede klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Persoonlijke service
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Nette service
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Eibergen

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Eibergen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je binnen no-time de voordeligste aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Berkelland). Een voordelige maatschappij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Oostdijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Berkelland.