Energie vergelijken Emmeloord Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Emmeloord? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan aanbieders van stroom zoals DELTA en Innova Energie. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Emmeloord? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Vervolgens selecteer je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke leverancier tref je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstkorting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Emmeloord.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €191

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Emmeloord? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €240 €20 €1.536,95
3 jaar Energiedirect.nl €370 €10,28 €1.656,95
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.776,95

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Op basis van deze website vergelijk je gauw en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Emmeloord”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door wind of de zon. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Emmeloord:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Emmeloord waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in het weekend en met feestdagen). Welk soort tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Liander.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Emmeloord? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Emmeloord is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk reusachtige welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €131

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Emmeloord zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Flevoland. Per jaar ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Abbekerk.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de meest voordelige maatschappij voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Emmeloord


Zo vind je de goedkoopste energie in Emmeloord

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Emmeloord (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Flevoland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Online verbruik inzien
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Jaren actief
Snel overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Contract wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Nette klantenservice
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Hulp bij overstappen
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Direct overstappen
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Nette klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Direct overstappen
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Emmeloord

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Emmeloord? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij snel de meest betaalbare maatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de laagste gastarieven uit de regio (Noordoostpolder). Een aantrekkelijke organisatie gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Oostvoorne.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Noordoostpolder.