Energie vergelijken Erm Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Erm? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals bijv. De Vastelastenbond of Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Erm? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder ontdek je de jaarlijkse kosten en de optionele welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je handige info over gas, stroom en licht in Erm.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €266

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Erm? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €130 €10,83 €1.537,90
3 jaar Oxxio €240 €6,67 €1.657,90
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.777,90

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van deze pagina vergelijk je vluchtig en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Erm”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Erm:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Erm waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Engie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Erm? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Erm is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders geven jouw speciale welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €130

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De volgende maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Erm zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Drenthe. Na afloop van elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Alblasserdam.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest voordelige stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Let op: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Erm


Vind de goedkoopste energie in Erm

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Erm (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Jaren actief
Verbruik aanpassen
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Persoonlijke service
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Online verbruik inzien
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Goede medewerkers
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Flexibele gasprijs
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Persoonlijk advies
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Verschillende contracten
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Snel overstappen
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
1 jarig contract
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Verschillende contracten
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Erm

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Erm? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je gemakkelijk de meest voordelige leverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Coevorden). Een geschikte leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Ossendrecht.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Coevorden.