Energie vergelijken Erp Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Erp? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom zoals Vandebron of HVC. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Erp? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder zie je de prijs per jaar en de geldende korting. Direct meer informatie lezen? Hier blader je door praktische info over gas, stroom en licht in Erp.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €189

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Erp? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €150 €12,50 €1.538,00
3 jaar Green Choice €260 €7,22 €1.658,00
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.778,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Erp”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Erp:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Erp met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Fenor.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Erp? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Erp zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen bieden je aantrekkelijke welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €125

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Erp zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Aldeboarn.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest aantrekkelijke maatschappij voor jouw woning en verbruik. Suggestie: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Erp


Ontdek de goedkoopste energie in Erp

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Erp (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
3 jaar vast of variabel
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Contract wijzigen
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Overstapservice
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Aangename service
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Persoonlijk advies
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Verschillende contracten
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Erp

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Erp? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je makkelijk de goedkoopste aanbieder. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Veghel). Een voordelige partij ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Ossenwaard.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Veghel.