Energie vergelijken Esbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Esbeek? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroomleveranciers zoals Clean Energy en Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Esbeek? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker vind je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina lees je praktische info over stroom, gas en licht in Esbeek.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €178

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Esbeek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €160 €13,33 €1.538,05
3 jaar EnergieFlex €270 €7,50 €1.658,05
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.778,05

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met onze tool vergelijk je vluchtig en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Esbeek”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Esbeek:

 1. Energiedirect.nl
 2. Fenor
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Esbeek die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw energie rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Greenchoice.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Esbeek? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Esbeek is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders werken met verrassende welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €139

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwe leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Esbeek zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Aldtsjerk.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de meest goedkope energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Esbeek


Ontdek de goedkoopste energie in Esbeek

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Esbeek (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Snel oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
Variabele stroomprijzen
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Snel af te sluiten
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Simpele voorwaarden
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Direct overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Sympatieke service
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Overstaphulp
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Esbeek

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, om te douchen en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Esbeek? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen mum van tijd de meest voordelige aanbieder. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Hilvarenbeek). Een interessante aanbieder achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Ossenzijl.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hilvarenbeek.