Energie vergelijken Eursinge-De-Wolden Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Eursinge-De-Wolden? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Toonaangevende partijen zijn stroom maatschappijen zoals Vrijopnaam of Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Eursinge-De-Wolden? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend check je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke aanbieder vind je de energiekosten per jaar en de geldende cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website blader je door uitvoerige details over stroom, gas en licht in Eursinge-De-Wolden.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €180

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Eursinge-De-Wolden? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €240 €20 €1.538,45
3 jaar NLE €350 €9,72 €1.658,45
5 jaar NLE €0 €0 €1.778,45

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze pagina vergelijk je snel & soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Eursinge-De-Wolden”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Eursinge-De-Wolden:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Eursinge-De-Wolden waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vattenfall.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Eursinge-De-Wolden? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Eursinge-De-Wolden is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders werken met fantastische welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €237

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Eursinge-De-Wolden zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Drenthe. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Alphen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt meteen de meest aantrekkelijke energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Eursinge-De-Wolden


Stap over naar de goedkoopste energie in Eursinge-De-Wolden

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Eursinge-De-Wolden (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Overstapservice
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
1 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Nette service
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Verbruik advies
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Meerdere contracten
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Maandelijks bijstellen
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Maandelijks bijstellen
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Aangename service
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Eenvoudig afsluiten
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Inzicht in je verbruik
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
3 jarig contract
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Eursinge-De-Wolden

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Eursinge-De-Wolden? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij razendsnel de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw verbruik (De Wolden). Een passende aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Oud Ootmarsum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente De Wolden.