Energie vergelijken Eursinge Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €266


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Eursinge? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders als Budget Energie of Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Eursinge? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke korting. Is het nieuw voor jou? Hier blader je door praktische info over stroom, gas en licht in Eursinge.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €180

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Eursinge? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €250 €20,83 €1.538,50
3 jaar Oxxio €360 €10 €1.658,50
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.778,50

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Eursinge”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Eursinge:

 1. E.ON
 2. Essent
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Eursinge met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Oxxio.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Eursinge? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Eursinge is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met hoge welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €277

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe leverancier regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Eursinge zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Drenthe. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Alphen aan den Rijn.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de aantrekkelijkste energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Eursinge


Profiteer van de goedkoopste energie in Eursinge

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Eursinge (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Persoonlijk advies
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Flexibele gasprijs
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
1 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Goede klantenservice
Prominente acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
2 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Overstapservice
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
Charmante service
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste prijs gas
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Overstapservice
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Eursinge

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Eursinge? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je probleemloos de meest betaalbare gasmaatschappij. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Midden-Drenthe). Een voordelige partij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Oud Zuilen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Midden-Drenthe.