Energie vergelijken Everdingen Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Everdingen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom zoals Budget Energie of HVC. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Everdingen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier check je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstpremie. Advies nodig? Via deze pagina lees je handige info over stroom, gas en licht in Everdingen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €269

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan krijg je een hogere korting. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Everdingen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €110 €9,17 €1.538,55
3 jaar Qurrent €370 €10,28 €1.658,55
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.778,55

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Via de vergelijker vergelijk je gauw en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Everdingen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Everdingen:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Everdingen met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk soort tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Powerpeers.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Everdingen? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Everdingen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen hebben gewoonlijk fantastische welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €138

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De volgende energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Everdingen zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Alteveer.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de voordeligste stroom maatschappij voor jouw situatie. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Everdingen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Everdingen

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu snel de goedkoopste stroom in Everdingen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Utrecht)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Goede klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Overstaphulp
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Nette klantenservice
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Direct overstappen
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Aangename service
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

NL windenergie
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Variabele stroomprijzen
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Verbruik advies
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Meerdere contracten
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Everdingen

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Everdingen? Met behulp van onze gas-vergelijker check je gelijk de meest voordelige gasmaatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Vianen). Een interessante gasmaatschappij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Oud-Alblas.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Vianen.