Energie vergelijken Eygelshoven Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Eygelshoven? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan stroomleveranciers zoals E.ON of HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Eygelshoven? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker check je de prijs per jaar en de aantrekkelijke welkomstkorting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website blader je door uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Eygelshoven.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €246

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Eygelshoven? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €170 €14,17 €1.538,85
3 jaar Budget Energie €110 €3,06 €1.658,85
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.778,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze website vergelijk je supersnel en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Eygelshoven”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Eygelshoven:

 1. E.ON
 2. Essent
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Eygelshoven waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en nationale feestdagen). Welke type tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vrijopnaam.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Eygelshoven? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Eygelshoven zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders hanteren sublieme welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €287

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De volgende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Eygelshoven zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Amerongen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de meest aantrekkelijke stroom maatschappij voor jou. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Eygelshoven


Profiteer van de goedkoopste energie in Eygelshoven

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu meteen de goedkoopste stroom in Eygelshoven (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
1 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
2 jarig contract
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Persoonlijk advies
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Behulpzame service
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Charmante service
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Betalen in termijnen
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Vaste prijs stroom
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Variabele gasprijzen
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Meerdere contracten
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Eygelshoven

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Eygelshoven? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je razendsnel de voordeligste aanbieder. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Kerkrade). Een betaalbare gas leverancier aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Oude Pekela.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Kerkrade.