Energie vergelijken Oude Wetering Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Oude Wetering? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroomleveranciers zoals E.ON en HVC. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Oude Wetering? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vergelijk je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Oude Wetering.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €240

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Oude Wetering? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Termijn Leverancier Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Oxxio €120 €10 €1.586,60
3 jaar Oxxio €380 €10,56 €1.706,60
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.826,60

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze website vergelijk je rap en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Oude Wetering”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Oude Wetering:

 1. Budget Energie
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Oude Wetering waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Energieflex.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Oude Wetering? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Oude Wetering zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met fantastische welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €225

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Oude Wetering zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Klundert.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt eenvoudig de aantrekkelijkste energieleverancier die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Oude Wetering


Vind de goedkoopste energie in Oude Wetering

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Oude Wetering (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vriendelijke service
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Goede service
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Snel af te sluiten
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Vriendelijke service
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Snel overstappen
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Simpele voorwaarden
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Overstapservice
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Oude Wetering

Gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Oude Wetering? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij in minder dan een minuut de meest goedkope leverancier. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Kaag en Braassem). Een passende gas leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Babyloniënbroek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Kaag en Braassem.