Energie vergelijken Foxwolde Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Foxwolde? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Clean Energy of Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Foxwolde? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Advies nodig? Op deze pagina tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Foxwolde.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €193

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Foxwolde? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €220 €18,33 €1.539,85
3 jaar EnergieFlex €310 €8,61 €1.659,85
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.779,85

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van deze website vergelijk je supersnel en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Foxwolde”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Foxwolde:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Foxwolde waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Engie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Foxwolde? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Foxwolde is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden vaak reusachtige welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €263

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw nieuwe energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Foxwolde zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Elk jaar compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Ankeveen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomleverancier voor jouw situatie. Aanwijzing: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Foxwolde


Profiteer van de goedkoopste energie in Foxwolde

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Foxwolde (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Variabele stroomprijzen
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Vaste prijs gas
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
3 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Behulpzame service
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Overstapservice
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Verbruik advies
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Aangename service
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Persoonlijk advies
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Verbruik advies
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Overstaphulp
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Overstaphulp
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Foxwolde

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Foxwolde? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je vandaag nog de goedkoopste gas aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Noordenveld). Een geschikte maatschappij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Oudesluis.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Noordenveld.