Energie vergelijken Frederiksoord Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Frederiksoord? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan aanbieders van stroom als Allure Energie en Oxxio. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Frederiksoord? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per leverancier ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstbonus. Advies nodig? Hier vind je handige info over gas, stroom en licht in Frederiksoord.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €247

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Frederiksoord? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €240 €20 €1.539,95
3 jaar Energiedirect.nl €330 €9,17 €1.659,95
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.779,95

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van onze tool vergelijk je gauw en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Frederiksoord”. Daarnaast kun je sorteren op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Frederiksoord:

 1. Vandebron
 2. Essent
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Frederiksoord waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke type tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Fenor.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Frederiksoord? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Frederiksoord is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers bieden je aantrekkelijke welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €283

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Frederiksoord zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Anna Paulowna.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft direct de goedkoopste stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Frederiksoord


Stap over naar de goedkoopste energie in Frederiksoord

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Frederiksoord (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Snel overstappen
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
Charmante service
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Flexibele gasprijs
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Verbruik advies
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Verbruik aanpassen
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Contract wijzigen
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
1 jarig contract
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Variabele gasprijzen
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Frederiksoord

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Frederiksoord? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij in luttele seconden de aantrekkelijkste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Westerveld). Een goedkope aanbieder gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Oudezijl.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Westerveld.