Energie vergelijken Geerdijk Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Geerdijk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Energieflex en NLE. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Geerdijk? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende cashback-korting. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle details over gas, stroom en licht in Geerdijk.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €261

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Geerdijk? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €190 €15,83 €1.541,20
3 jaar Delta €260 €7,22 €1.661,20
5 jaar Delta €0 €0 €1.781,20

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via deze website vergelijk je gauw en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Geerdijk”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Geerdijk:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Geerdijk met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Cogas.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Geerdijk? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Geerdijk zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers hanteren aantrekkelijke welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €266

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De volgende energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Geerdijk zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Baaiduinen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt meteen de meest betaalbare aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Geerdijk


Zo vind je de goedkoopste energie in Geerdijk

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Geerdijk (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Overijssel)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Betalen in termijnen
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Snel oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Vriendelijke service
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Snel overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Persoonlijke service
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Snel oversluiten
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Verbruik advies
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Persoonlijke service
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Variabele gasprijzen
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Geerdijk

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Geerdijk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je in minder dan een minuut de voordeligste gasleverancier. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Twenterand). Een goedkope leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Peest.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Twenterand.