Energie vergelijken Geesteren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Geesteren? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Energieflex of MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Geesteren? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Verder bepaal je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij ontdek je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Geesteren.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €246

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Geesteren? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €250 €20,83 €1.541,50
3 jaar Qurrent €320 €8,89 €1.661,50
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.781,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels onze zoekmachine vergelijk je gauw en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Geesteren”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Geesteren:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Geesteren waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij De Vastelastenbond.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Geesteren? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Geesteren zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen geven jouw aantrekkelijke welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €254

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Geesteren zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Overijssel. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Baarle-Nassau.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de aantrekkelijkste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Geesteren


Vind de goedkoopste energie in Geesteren

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Geesteren (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Overijssel)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
2 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Online verbruik inzien
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Online verbruik inzien
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Verschillende contracten
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Direct overstappen
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Goede klantenservice
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Verbruik aanpassen
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Goede klantenservice
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Overstaphulp
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Geesteren

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Geesteren? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je meteen de goedkoopste gas aanbieder. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Tubbergen). Een interessante leverancier gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Pesse.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Tubbergen.