Energie vergelijken Geldrop Start met vergelijken en bespaar wel €299


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Geldrop? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen zoals Engie en Qurrent. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Geldrop? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker zie je de prijs per jaar en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Geldrop.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €206

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Geldrop? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €160 €13,33 €1.541,80
3 jaar Budget Energie €380 €10,56 €1.661,80
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.781,80

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Geldrop”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Geldrop:

 1. Anode Energie
 2. Engie
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Geldrop waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Engie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Geldrop? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Geldrop is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders geven namelijk prachtige welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €279

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Geldrop zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Bad Nieuweschans.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest goedkope stroom maatschappij voor jou. Doorslaggevend: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Geldrop


Vind de goedkoopste energie in Geldrop

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu meteen de goedkoopste stroom in Geldrop (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Vaste prijs gas
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Direct overstappen
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
2 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Overstapservice
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Helemaal groen
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Goede service
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Variabele gasprijzen
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Online verbruik inzien
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Geldrop

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Geldrop? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij vandaag nog de aantrekkelijkste gasleverancier. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Geldrop-Mierlo). Een geschikte gas leverancier ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Pietersbierum.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Geldrop-Mierlo.