Energie vergelijken Geulle Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Geulle? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom als bijvoorbeeld De Vastelastenbond of MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Geulle? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Per energieaanbieder tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting. Is het nieuw voor jou? Hier blader je door alle details over stroom, gas en licht in Geulle.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €189

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Geulle? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €140 €11,67 €1.542,45
3 jaar Vattenfall €190 €5,28 €1.662,45
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.782,45

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze tool vergelijk je supersnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Geulle”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Geulle:

 1. Budget Energie
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Geulle met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Powerpeers.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Geulle? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Geulle is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas hanteren formidabele welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €292

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Geulle zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Ballum.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet nu de goedkoopste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Geulle


Zo vind je de goedkoopste energie in Geulle

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Geulle (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Diverse prijsafspraken
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Goede klantenservice
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Verbruik advies
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Snel overstappen
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Sympatieke service
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Flexibele stroomprijs
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Charmante service
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Geulle

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Geulle? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je eenvoudig de meest betaalbare maatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Meerssen). Een interessante gas leverancier gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Puiflijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Meerssen.