Energie vergelijken Goudswaard Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Goudswaard? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals De Vastelastenbond en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Goudswaard? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Verder selecteer je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energie. Van elke aanbieder check je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Goudswaard.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €191

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Goudswaard? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €250 €20,83 €1.543,75
3 jaar Eneco €130 €3,61 €1.663,75
5 jaar Eneco €0 €0 €1.783,75

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze website vergelijk je supersnel en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Goudswaard”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Goudswaard:

 1. Eneco
 2. Essent
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Goudswaard met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Engie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Goudswaard? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Goudswaard is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen hanteren doorgaans aantrekkelijke welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €225

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwe energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Goudswaard zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Beesel.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jou. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Goudswaard


Zo vind je de goedkoopste energie in Goudswaard

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Goudswaard (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Goede service
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
2 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Persoonlijke service
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Flexibele gasprijs
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Persoonlijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele stroomprijs
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Snel oversluiten
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Variabele stroomprijzen
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Goudswaard

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Goudswaard? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je nu de meest goedkope gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind de laagste gasprijzen voor jouw woning (Korendijk). Een goedkope gas leverancier gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Reeuwijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Korendijk.