Energie vergelijken Graauw Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €252


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Graauw? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan stroomleveranciers als Clean Energy en Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Graauw? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Verder selecteer je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij vergelijk je de prijs per jaar en de optionele welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina check je praktische info over gas, stroom en licht in Graauw.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €263

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn duurder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Graauw? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €120 €10 €1.543,85
3 jaar Oxxio €150 €4,17 €1.663,85
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.783,85

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je rap en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Graauw”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Graauw:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Graauw waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke van deze opties het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Fenor.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Graauw? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Graauw is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden je sublieme welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €132

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie toekomstige aanbieder regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Graauw zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Beetsterzwaag.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt meteen de meest voordelige stroomleverancier voor jou. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Graauw


Overstappen naar de goedkoopste energie in Graauw

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Graauw (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
2 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
2 jaar vast of variabel
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Charmante service
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Hulp bij overstappen
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Persoonlijke service
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Snel overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Online account
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Overstapservice
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Contract wijzigen
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Graauw

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Graauw? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je meteen de voordeligste gasmaatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenuit de regio (Hulst). Een voordelige aanbieder achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Reitsum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Hulst.