Energie vergelijken Grijpskerke Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Grijpskerke? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Vrijopnaam of Greenchoice. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Grijpskerke? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend tref je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie tref je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website vind je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Grijpskerke.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €183

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Grijpskerke? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €230 €19,17 €1.544,40
3 jaar NLE €260 €7,22 €1.664,40
5 jaar NLE €0 €0 €1.784,40

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via onze tool vergelijk je supersnel en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Grijpskerke”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Grijpskerke:

 1. E.ON
 2. Fenor
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Grijpskerke met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Powerpeers.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Grijpskerke? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Grijpskerke is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders bieden je huizenhoge welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €270

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwe leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Grijpskerke zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Bennekom.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt nu de meest betaalbare energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Noemenswaardig: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Grijpskerke


Vind de goedkoopste energie in Grijpskerke

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Grijpskerke (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Variabele gasprijzen
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Meerdere contracten
Interessante acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Goede medewerkers
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Snel af te sluiten
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Online account
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede medewerkers
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Contract wijzigen
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Variabele stroomprijzen
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Grijpskerke

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, om te douchen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Grijpskerke? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je in luttele seconden de voordeligste leverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Veere). Een passende gas leverancier aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Rheden.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Veere.