Energie vergelijken Groet Start met vergelijken en bespaar maar liefst €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Groet? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders als bijvoorbeeld Vrijopnaam of Qwint. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Groet? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend ontdek je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker check je de kosten op jaarbasis en de geldende korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website blader je door alle details over stroom, gas en licht in Groet.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €231

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Groet? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Delta €150 €12,50 €1.544,75
3 jaar Delta €330 €9,17 €1.664,75
5 jaar Delta €0 €0 €1.784,75

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Groet”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Groet:

 1. Eneco
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Groet met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Liander.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Groet? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Groet zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers bieden namelijk reusachtige welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €172

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Groet zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Berg en Dal.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de goedkoopste stroomaanbieder voor jouw situatie. Goed om te weten: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Groet


Stap over naar de goedkoopste energie in Groet

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Groet (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Variabele stroomprijzen
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Verschillende contracten
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Inzicht in je verbruik
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Slimme meter
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Direct overstappen
Interessante acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Aangename service
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
2 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Sympatieke service
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Flexibele gasprijs
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Groet

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Groet? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij binnen een paar seconden de goedkoopste maatschappij. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Bergen (NH.)). Een voordelige leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Ridderkerk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Bergen (NH.).