Energie vergelijken Haaren Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Haaren? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen zoals DELTA of Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Haaren? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vind je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder check je de jaarlijkse kosten en de optionele korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website ontdek je praktische info over gas, stroom en licht in Haaren.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €277

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Haaren? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €170 €14,17 €1.545,60
3 jaar NLE €180 €5,00 €1.665,60
5 jaar NLE €0 €0 €1.785,60

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van deze website vergelijk je razendsnel en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Haaren”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Haaren:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qurrent

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Haaren waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Energiedirect.nl.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Haaren? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Haaren is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers werken met fantastische welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €240

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw toekomstige energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Haaren zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Berltsum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de meest voordelige stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Haaren


Profiteer van de goedkoopste energie in Haaren

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Haaren (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Snel overstappen
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Overstaphulp
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Goede medewerkers
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verbruik advies
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
1 jarig contract
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Goede klantenservice
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Contract wijzigen
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Overstapservice
Goede welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Verschillende contracten
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
3 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Sympatieke service
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Haaren

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor warm water en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Haaren? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je binnen mum van tijd de meest betaalbare maatschappij. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Haaren). Een betaalbare maatschappij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Rinsumageast.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Haaren.