Energie vergelijken Haarlo Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Haarlo? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn stroom maatschappijen als De Vastelastenbond of HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Haarlo? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker vind je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstkorting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Haarlo.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €246

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Haarlo? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €210 €17,50 €1.545,80
3 jaar Engie €220 €6,11 €1.665,80
5 jaar Engie €0 €0 €1.785,80

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van deze website vergelijk je vluchtig en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Haarlo”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Haarlo:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Haarlo die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Fenor.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Haarlo? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Haarlo zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders hebben gewoonlijk serieuze welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €179

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw nieuwe leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Haarlo zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Beuningen.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt eenvoudig de aantrekkelijkste stroom maatschappij voor jouw situatie. Goed om te weten: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Haarlo


Vind de goedkoopste energie in Haarlo

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Haarlo (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Nette klantenservice
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Vaste prijs stroom
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Meerdere contracten
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede medewerkers
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Snel oversluiten
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Goede service
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Overstapservice
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
1 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Diverse prijsafspraken
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Haarlo

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Haarlo? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je meteen de goedkoopste leverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Berkelland). Een goedkope gasmaatschappij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Roderesch.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Berkelland.